Action camera videos

Ki mondta, hogy a kocsmázás nem extrémsport? – Tippelj és nyerj egy CamOne Infinity sportkamerát!

Tudtad, hogy a legtöbb kocsmában sörivásnak is van világrekordja? Nem? Pedig nem csak hogy van, de már többször meg is döntötték. A jelenlegi rekordot Chris Solarz és 12 fős csapata tartja, ami 250 söröző 24 óra alatt. A Sörtúra és a Kocsmablog szervezésében egy lelkes és edzett tagokból álló magyar társaság most arra készül, hogy június 29-30-án megdöntse ezt a rekordot:

https://www.facebook.com/events/521644534560715/

Non-stop Sörmaraton

A CamOne csapata a dokumentálásban segíti a versengőket, hiszen a CamOne Infinity a bulikban és az extrém helyzetekben is jól érzi magát, különösen ha a mindkettő egyszerre van jelen.

Persze rögtön kezdődik a találgatás, hogy sikerülni fog-e 250-nél több helyre ellátogatni vagy sem! Az igazi sportszerető ember manapság nem arra tippel, hogy ki nyeri a meccset, hanem hogy mennyivel, mikor, hány szöglettel/kapufával/sárgalappal stb. Éppen ezért mi is kicsit nehezítettünk a dolgon és összeraktunk nektek egy sörmaraton totót, ahol értékes CamOne nyereményekért szállhattok harcba.

A FELADAT

A rekordkísérlet 2013. június 29. reggel 8-kor indul és 30. reggel 8-ig tart. A feladat, minél pontosabban megjósolni, hogy két-két órás ütemezésben, adott időpontig hány db vendéglátóipari egységet sikerül teljesíteni a csapatnak (azaz június 29. 10, 12, 14 órakor… majd végül június 30. reggel 8 órakor hol fognak tartani a srácok). Ha egy mérési időpontban éppen egy vendéglátóipari egységben tartózkodik a csapat, akkor a játék szempontjából az már teljesítettnek számít!

Tippeket 2013. június 29. reggel 8-ig lehet leadni IDE kattintva. A játékot az indulás pillanatában zárjuk le.

A NYEREMÉNYEK

12 x 20.000 FT ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY + CAMONE PENDRIVE

Mi minden részeredményt díjazunk, így egy 20.000 Ft értékű vásárlási kupont és egy 4 Gb-os CamOne Pendrive-ot nyerhetsz minden második órában, ha pontosan, vagy a legkisebb eltéréssel eltalálod a csapat teljesítményét. Ha többen is egyformán jól tippeltek, akkor a nyertest sorsolással választjuk ki.

FŐDÍJ: CAMONE INFINITY KAMERA

Fődíj, a rekordkísérlet rögzítésére használt CamOne Infinity 1080p extrémsport kamera minden alapcsomagban lévő kiegészítőjével együtt, melyet akkor nyerhetsz meg, ha a teljes 24 óra alatt Te tippeltél a legjobban, azaz tippjeid átlagos eltérése a legkisebb.  Pontegyenlőség esetén természetesen itt is sorsolással döntünk.

Fontos: Egy vásárlás során csak egy kupon használható fel!

Sok szerencsét kívánunk mindenkinek a játékhoz!

A játék további szabályai:

Mindenki csak egyszer vehet részt a játékban!

A nyerteseket legkésőbb 2013. július 5-ig fogjuk kisorsolni és értesíteni. A vásárlási kuponok a http://www.prokite.hu oldalon CamOne Infinity kamera vagy más CamOne termékek vásárlására használhatóak fel, 2013. augusztus 31-ig.

Megadott adataidat bizalmasan kezeljük és nem spammelünk! Adatkezelési irányelveinket itt megnézheted.

A játékban való részvétel feltétele a CamOne a Sörtúra és a Kocsmablog Facebook oldalak Like-olása, így kérünk győződj meg a regisztráció során, hogy ezt korábban, vagy most megtetted!

Kellemetlen közelmúltbeli tapasztalataink miatt az alábbi szabályt továbbra is alkalmazzuk: Fenntartjuk a jogot, hogy kizárjuk a játékból azokat, akikről megállapítható (pl. Facebook profiljuk, tevékenységük alapján), hogy témától függetlenül, gyakorlatilag válogatás nélkül, tömegesen (akár ezres nagyságrendben) lájkolnak, osztanak meg oldalakat, nyereményjátékokat, esetenként szervezett keretek között, vagy erre fenntartott nem valódi profillal, névvel jelentkeznek. Nem szeretnénk, ha elvennék a nyerési lehetőséget a becsületes, valódi átékosainktól…

Ha bármilyen kérdésed lenne a játékkal, szabályokkal kapcsolatban, kérdezz nyugodtan: info@prokite.hu

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s