Action camera videos

Majd lehoznak a hegyimentők, hogy nehogy a Holdon ébredj fel!

Éppen egy hónapja, hogy megírtuk eltévedésünk igaz történetét. A munkás hétköznapok között pár éjszaka kellett csak, amit nem alvással töltöttem és a videó is elkészült. Persze ez is olyan mint minden rendes sztori, azaz “könyvben” sokkal jobb mint filmen, éppen ezért ajánlom, hogy aki még nem olvasta, az azzal kezdje, és csak utána nézze meg a videót!

Reklámok

3 hozzászólás

 1. sunkid86

  haha. dettó ugyan itt jukadtunk ki, közülünk csak 1 srác maradt fenn amíg a hegyimentők le nem hozták. nagyon ismerős! 😀 mellesleg jó az a zöld kesztyű! 😀

  április 19, 2013 - 9:44 du.

 2. pnc

  Érdeklődés, nem kötekedés, de már a kamerából kijövő nyersanyag ennyire rossz (jóval a 2-es gopro alatt, hasonló körülmények, fény/hóviszonyok közt), vagy az utómunka során lett így agyoncsapva? (a 720p-t néztem, és a youtube amúgy se szokta így lerontani)

  április 22, 2013 - 11:38 de.

  • Szia!
   A kérdésedre nehéz válaszolni, mert nem tudom, hogy melyik része nem tetszik a minőségnek (felbontás/kontraszt/színek). A videó anyag csak vágva lett, utólagos színezés nincs rajta. Az egyértelmű, hogy a GoPro alapból felerősíti a színeket, míg a CamOne inkább valósághű nyers képet ad. Természetesen az utómunka során ez csak pár kattintás kérdése és ugyanúgy fel lehet pörgetni a tónusokat. Persze igazából mindegy is, hogy mi mit állítunk… 🙂 Több (független) összehasonlító teszt alapján a képminősége legalább olyan jó mint a HD Hero2-é.
   Üdv: Kálmán

   április 26, 2013 - 9:13 de.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s